Boca Chica.Koeling en koeling bij koud bewarenIn de industrie

vrijgavetijd:2022-04-21 00:25:50 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:154

Kerntips:Boca Chica.,Boca Chica.Installatie en bouwprijs van koude opslag,De medische koude opslag is in de industrie op grote schaal gebruik

Boca Chica.Installatie en bouwprijs van koude opslag,

De medische koude opslag is in de industrie op grote schaal gebruikt. Voor het gebruik van het medisch koelopslagproject moeten we de prestaties van het product combineren en opslaan volgens de temperatuur en vochtigheid die het product nodig heeft. De automatische temperatuurbox moet ook buiten het product worden gebruikt. Tegelijkertijd moet het leidinggevend personeel vertrouwd zijn met de werkingsstappen van het medische koude opslagproject.

Noodmaatregelen tijdens het gebruik van het medische koelopslagproject kunnen ook leiden tot stroomuitval of stroomuitval. In feite zullen de meeste medische koelopslagprojecten uitgerust zijn met nooduitrusting, zodat het medisch koelopslagproject het effect van normale stroomvoorziening kan bereiken. Zodra het automatische temperatuur- of vochtigheidsbewakingssysteem abnormaal is, moet de koelkastdeur op tijd gesloten zijn, Om niet meer air conditioners bloot te stellen, wat resulteert in overeenkomstige problemen in de kwaliteit van opgeslagen producten. Het medische koud-opslagproject heeft ook een zelfreddingssysteem op tijd. Als de temperatuur van de koude opslag de limiet overschrijdt, wordt het systeem ook ingeschakeld. Wanneer de temperatuur weer normaal wordt, wordt het automatisch uitgeschakeld.

Boca Chica.Nadelen: hoge nauwkeurigheidseisen, vorm- en positietoleranties zijn in micron-niveau; Geen uitlaatklep, slechte ontwerp-prestaties; De werkkamer is niet gemakkelijk om externe koeling toe te passen, en de warmte in het compressieproces is moeilijk, zodat het gas alleen kan comprimeren met een kleine adiabatische index of inwendige koeling; Grote verplaatsbare scroll koeleenheid is moeilijk te realiseren. De ontvangende tanden zijn hoog, de verplaatsing is groot de diameter is groot, en de onevenwichtige rotatiemassa neemt toe.

De koeling van koude opslag besteedt steeds meer aandacht aan de behoeften van milieubescherming en energiebesparing. Professionele projecten omvatten: koude opslag, installatie van koude opslag, koude opslag, verse fruitopslag, houden rekening met de grote schaal van opslagtemperatuur controle, de selectie en plaatsing van koelapparatuur en de beschrijving van het windsnelheidsveld, dat geschikt is voor de koude opslag van een groot aantal goederen. Uitgerust met perfecte opslagtemperatuur actieve detectie registratie en actieve controleapparatuur.

Ferrenafe.Bevroren en gekoelde opslag begon te veranderen in schap- en pallettopslag om de goederen te voltooien overeenkomstig &UL-Idquo; Eerste in het eerste uit ^ rdquo; Het bevordert de kwaliteit van de warenopslag en vermindert het verlies.

Het is nodig om een speciale Tally room (gebied) op te zetten, ring en andere onderdelen worden serieus gedragen, de langdurige koudopslag installatie, installatie, bouw, fruitconservering, medische koude opslag en andere merkproducten, de aangewezen producten zijn compleet, de kwaliteit is gegarandeerd, en de afdichting zal dienovereenkomstig worden verminderd met de verhoging van de matching klaring, De gastransmissiecoëfficiënt van de compressor zal eveneens worden verlaagd en de koelcapaciteit zal worden verminderd. Wanneer de koelcapaciteit lager is dan de warmtebelasting van het magazijn, zal de temperatuur van het magazijn langzaam dalen.


Boca Chica.Koeling en koeling bij koud bewarenIn de industrie



Volgens de omvang en de aard van de koelruimte en in combinatie met lokale voorschriften, is de bouw van een voedselkoelopslagplaats bedoeld om de planlay-out te bepalen op basis van de locatie, of het nu gaat om een enkele laag of een dubbele laag magazijn, en de structuur is de selectie van stalen structuur of versterking stolling. De koelcapaciteit, het productieproces, de koeling, het stapelen van producten, de temperatuur, enz. worden gebruikt om de grootte en de locatie van de koelruimte te bepalen, zodat het een geheel kan worden.

Regelmatig bijhouden of de aansluitpijpen op de aansluitende leidingen en kleppen van de koeleenheid stevig zijn en of er koelvloeistof lekt. De methode voor lekdetectie is: dipspons of dun weefsel met detergent en schuim, dan het gelijkmatig aanbrengen op het gebied om te worden gedetecteerd en te observeren voor een paar minuten. Als er water lekt, zullen er bellen verschijnen. Markeer het lekkende gebied en trek het aan of gas snijdt het.

Levensduur van polyurethaan koud opslagisolatiemateriaal: naast de basiswerking van polyurethaanschuim in de eerste fase is de afbraak van schuim ook een zeer belangrijke index. Bij de bereiding van witte materialen, hoewel het gebruik van sommige polyestermaterialen het schuim een goede taaiheid en botsbestendigheid geeft, zal het broos worden en niet langer bestand zijn tegen botsingen en botsingen nadat het gedurende een periode in koude opslag is gebruikt; Bovendien zal de slechte hydrolysesistentie van sommige polyesterschuim ook de levensduur van het schuim beïnvloeden; Het neemt polyether structuur aan, die in de beginfase licht broos is, maar meestal verdwijnt na een paar dagen, en houdt dan de stabiele prestaties van koude opslag isolatiematerialen voor een lange tijd.

Aanbeveling en raadplegingVoor koude opslag is het zeer gebruikelijk in onze productie en leven. Koude opslag is zeer belangrijk voor het bevriezen en bewaren van voedsel, maar zijn energieverbruik is zeer groot bij het gebruik van koude opslag. Hoe kunnen we dit probleem oplossen?

De koelapparatuur in de verse bewaaromgeving van het diepgevroren magazijn neemt meestal het compressiekoelsysteem in één fase aan,Boca Chica.Grote bedrijven voor koelopslag, met freon als koelmiddel. De verdampingsmodus in het magazijn is de koelventilator, die het type plafond kan zijn. Als het aantal opslagplaatsen klein is en het volume niet groter is dan kubieke meters, kan de koelmodus van de opslagmachine worden overwogen. Als er een groot aantal pakhuizen zijn, maar hebben een grote impact op de kosten van een snel bevriezingsmagazijn en de gebruikskosten. De elektriciteitsrekening is vaak een belangrijke uitgavenpost in de latere fase. Het ontwerp van de show kan het elektriciteitsverbruik van het snelvriesmagazijn sterk verminderen. De keuze van de achterkant zonnige kant van het snelvriesmagazijn, de keuze van de dikte van de thermische isolatie board moet passend zijn, de dichtheid van de snelvriesdeur, en het temperatuurverschil tussen de aangrenzende koude opslagruimtes moet niet te groot zijn zijn alle kwesties die we moeten overwegen. Er zijn ook enkele tips, zoals het gebruik van de luchtmachine op de snelvriesdeur van het magazijn. Wij herinneren gebruikers eraan om parallelle eenheden in een snel vriesmagazijn zo veel mogelijk te gebruiken en ze redelijk te starten.


Boca Chica.Koeling en koeling bij koud bewarenIn de industrie



Langdurige continue werking zal echter onvermijdelijk leiden tot veroudering van de apparatuur, dus een redelijk onderhoud is bijzonder belangrijk.

Handig en efficiëntVoor het verwijderen van schimmel en desinfectie van diepvriesmagazijn kunnen zuurdesinfectiemiddelen worden gebruikt.

Bovendien zal het tekort aan water of onvoldoende water in watergekoelde machines de uitlaattemperatuur van het koelhuis verhogen. De condensatiedruk is abnormaal en de uitlaatgasdruk van het koelhuis neemt af.

De koude opslag behoort tot een soort koelapparatuur. Vergeleken met de koelkast is de koelruimte groot, maar ze hebben hetzelfde koelsysteem. Dus hoe om de koude opslag elke dag te onderhouden. Vandaag zal ik introduceren hoe een goede job te doen in het dagelijkse beheer en het onderhoud na de installatie van de koude opslag.

Boca Chica.Het isolatiebord van de koelopslag bevat polyurethaan dubbelzijdige stalen plaat. Het belangrijkste effect van dit isolatiebord is een goede afdichting isolatie en vochtbestendig effect, zodat het koeleffect van de koude opslag wordt gewaarborgd. De elektrische koelkastdeur wordt gebruikt voor de koelkastdeur, en het personeel van de koelopslag kan de deur tijdig en effectief openen en sluiten bij binnenkomst en vertrek, om te voorkomen dat de koelcapaciteit van de koelruimte wordt verloren.

Voor watergekoelde eenheden moet de turbulentie van het koelwater vaak worden vervangen,Boca Chica.Koude opslag grote koude opslag, moet het koelwater regelmatig worden vervangen en of het stromend, uitstotend, druppelend lekkage en andere omstandigheden van het watervoorzieningssysteem bestaan.

Het is nodig om een speciale Tally room (gebied) op te zetten, en de temperatuur van het meetgebied wordt meestal gecontroleerd op ~ + ;.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

BocaChica.adviserennieuws
BocaChica.Laatste nieuws